MonPlaneta
Nissan e-NV200, el mitjà de transport ideal per al turisme de proximitat
  • CA

Aquests moments tristos de pandèmia i confinaments perimetrals que sovint ens mantenen allunyats de les nostres famílies i dels nostres viatges representen una gran ocasió per descobrir aquells llocs que, no per propers, deixen de ser interessants. És l’anomenat “turisme de proximitat”. Pobles petits a prop de les grans capitals, que amaguen paisatges bonics amb prou feines a una hora del centre, o espais naturals impressionants que estan prou a prop com per sentir-los propers a nosaltres i alhora prou allunyats el soroll com per evadir-nos de la rutina diària. Inspirat en el desig de descobrir el món minimitzant l’impacte ambiental, Nissan fa poc que ha presentat l’e-NV200 Winter Camper Concept, amb un motor elèctric de 190cv i alimentat per una bateria de 40 kWh de capacitat que l’autoritza a homologar fins a 300 quilòmetres en cicle urbà WLTP.

La Nissan e-NV200 Winter Camper Concept | NISSAN
La Nissan e-NV200 Winter Camper Concept|NISSAN

En aquesta època de l’any, en què el bon temps convida a passeigs per la natura i a descobrir pobles atractius a prop de la nostra ciutat respectant totes les mesures de seguretat establertes per protegir-nos de la pandèmia de Covid-19, la e-NV200 Winter Camper Concept connecta amb el medi ambient i l’aire lliure. Dissenyada per moure’s en silenci i amb zero emissions, combina l’emoció de la conducció elèctrica amb l’aventura fora de la ciutat. A Nissan creuen que la mobilitat sostenible no està oposada al gaudi de la conducció. Gràcies a aquesta furgoneta, es pot viatjar de manera còmoda i silenciosa, sentint només els sons de l’entorn, fent possible una experiència única pels seus passatgers: formar part de la natura sense molestar la fauna del lloc ni generar cap tipus d’emissió. Només cal escollir el destí dins la nostra comunitat i sortir a la carretera.

Francesc Corberó, Director de Comunicació de Nissan Iberia, afirma que a l’empresa són “molt conscients de la situació actual de pandèmia que estem vivint tots” i que lamenten “tot el patiment que la Covid-19 està causant a la nostra societat”. És per això, diu que volen convidar “a descobrir, amb totes les mesures de seguretat pertinents” i amb l’e-NV200 Winter Camper Concept, aquells “racons màgics que són més a prop que no pensem”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa