MonPlaneta
La mobilitat sostenible d’Aigües de Barcelona té premi

Aigües de Barcelona ha estat guardonada per la gestió de la seva flota de vehicles 100% elèctrics i pe rla promoció de la mobilitat sostenible. L’associació Espanyola de Gestores de Flotes d’Automòbils, AEGFA ha atorgat fins a tres premis a la companyia que té la flota de vehicles no contaminants més gran de l’àres metropolitana de Barcelona amb 120 cotxes.

En el marc de la ‘Gala de las Flotas 2018’ que s’ha fet a Madrid, Aigues de Barcelona ha recollit els premis al gestor de flotes de l’any, a la formació i educació de l’usuari de flota i a la iniciativa empresarial per a una flota ecològica.

El primer és un premi que valora aspectes com la selecció de vehicles i la comunicació, el segon fa referència a la formació de l’usuari de flota per aconseguir més seguretat pels treballadors i el tercer reconeix a aquelles empreses tant públiques com privades que han posat en marxa projectes per configurar una flota més ecològica i respectuosa amb el medi ambient, capaç de reduir l’empremta de carboni i contribuir a la millora de la seva responsabilitat social corporativa.

Aigües de Barcelona disposa ara mateix de 120 vehicles 100% elèctrics, la flota més important de l’àrea metropolitana, el que ha permès en els últims dos anys reduir les emissions de CO2 en unes 84 tones anuals i el consum de diesel i gasolina en més de 33.000 litres anuals. Així es calcula que ha reduit la seva empremta de carboni en un 18%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa