MonPlaneta
Més de 16.000 famílies s’han beneficiat del Fons Solidari d’Aigües de Barcelona

El Fons de Solidaritat, impulsat per la Fundació Agbar, permet ajudar al pagament del consum d’aigua a les famílies amb dificultats. Es va crear el 2012 i es gestiona en coordinació amb els serveis socials dels municipis de l’àrea metropolitana proveïts per Aigües de Barcelona, empresa que n’assumeix el cost.

Des d’aleshores, unes 16.400 famílies se n’han beneficiat, s’han atorgat prop de 98.000 ajuts i l’import acumulat arriba als 5’7 milions d’euros.

El Fons de Solidaritat de la Fundació Agbar és una iniciativa gestionada en col·laboració amb els serveis socials municipals dels ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i dirigida al col·lectiu de persones que estan en precarietat econòmica amb l’objectiu de contribuir a superar la situació de risc en la qual es troben.

L’ajut està previst per facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua de les persones més vulnerables, tenint en compte com a consum bàsic els criteris que estableix l’Organització Mundial de la Salut (100 litres per persona i dia).

Si creieu que podeu ser beneficiaris d’aquest ajuts aquí i i aquí trobareu les bases i els requisits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa