MonPlaneta
Més de 150.000 euros per donar suport a les empreses que voluntàriament vulguin reduir l’emissió de gasos

El Govern ha autoritzat el Departament de Territori i Sostenibilitat a realitzar una despesa pluriennal per un import total de 153.217,46 euros fins l’any 2020, per a la contractació del servei d’assistència tècnica pel control i seguiment del Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH).

El programa és una eina impulsada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per a aquells que busquen un compromís voluntari per reduir les seves emissions de GEH, més enllà del que obliga la normativa. Mitjançant un acord, les organitzacions, entitats i col·lectius que s’hi adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions i establir anualment mesures per reduir-les.

El seu principal repte és implicar els diferents actors de la societat catalana en la lluita contra el canvi climàtic. Per això, els Acords Voluntaris creen el marc tècnic i institucional necessari per fer costat a les organitzacions pioneres en aquesta matèria, i que tenen, per tant, la capacitat de liderar un canvi cap a un model econòmic i energètic sostenible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa