MonPlaneta
L’exposició “Aigües i moviment” omple el pati de la Diputació de Tarragona
El diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, el periodista i escriptor Antoni Coll; i Jaume Camats (dreta de la foto) | Diputació de Tarragona

L’aigua de rius i mars protagonitza una trentena d’aquarel·les de l’artista Jaume Camats que s’exposen des del 16 de juny al pati de la Diputació de Tarragona. L’acompanyen diverses escultures de petit tamany del mateix autor en una mostra que han titulat ‘Aigües i moviment’, i que estrà oberta al públic fins el 30 de juliol.

La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 9.00 h a 21.00 h; els dissabtes de 9.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h, i els festius d’11.00 h a 14.00 h hores. L’accés a l’exposició és lliure.

L’autor Jaume Camats Petanàs (Artesa de Segre, 1949) va estudiar a l’Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Exdirector i exprofessor d’art al Col·legi Turó (Constantí), és doctor en Història de l’Art i Musicologia per la Universitat de Barcelona. Camats ha exposat en diferents espais d’arreu de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa