MonPlaneta
L’economia circular en la indústria agroalimentària a debat en unes jornades tècniques

!--akiadsense-->

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, juntament amb la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Elisenda Guillaumes, presentarà el proper dijous, 30 de març, a les 10:00 hores, la jornada ‘Instruments de suport per a la indústria agroalimentària. Economia circular’, que se celebrarà a la Sala d’Actes Carles Rahola dels Serveis Territorials del DARP a Girona, i que s’inscriu dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017 del Departament.

Atès l’important paper de la indústria agroalimentària a Catalunya com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball, en aquesta jornada s’exposarà els instruments i eines disponibles per a donar suport a les indústries agroalimentàries i fomentar i promoure la seva competitivitat. I és que reduir, reutilitzar i reciclar, aquesta és la base de l’Economia Circular.

La indústria actual i futura ha de tendir cap a l’economia eficient en l’ús de recursos, limitant l’impacte ambiental i lluitant contra el canvi climàtic; i alhora ha de poder millorar la producció, els resultats econòmics, assegurant la producció i seguretat dels aliments i ser innovadora i competitiva. La jornada efectuarà una pinzellada al respecte i presentarà casos d’indústries que posen en pràctica el model d’economia circular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa