MonPlaneta
L’economia circular als restaurants centra un simposi internacional a Barcelona
Un dels salons privats del restaurant

!--akiadsense-->

Economia Circular i sostenibilitat en els restaurants de Barcelona és el títol del primer simposi internacional que s’ha organitzat per aquest dimarts a Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer els principis de sostenibilitat a bars cafeteries i restaurants de la ciutat.

El simposi es farà a Barcelona Activa i comptarà amb la participació de Nick Jeffries, d’Ellen MacArthur Foundation que presentarà el projecte Cities & and Circular Economy for Food, a més de professionals, empreses i restaurants que exposaran alguns casos d’èxit. Entre d’altres Stephan Martínez de Moulinot France i Roser Asensio i Fabio Gambirasi del restaurante Mala Hierba.

Es debatrà com es pot fer la transició de l’economia lineal que es basa en la producció, l’ús i el rebuig, cap a una economia circular que preveu reduir, reutilitzar i reciclar. Presidirà l’acte el Regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí, Colom amb Sergio Gil, presidentnde Barcelona Restaurants Sostenibles i Norbert Navarro, president de Restaurants Sostenibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa