Un jutge nord-americà condemna un caçador furtiu a veure ‘Bambi’ a la presó

El caçador haurà de passar un any empresonat per haver matat cèrvols il·legalment

Fotograma de la pel·lícula 'Bambi'

Fotograma de la pel·lícula ‘Bambi’ | Walt Disney Pictures

Un jutge de Missouri, als Estats Units, ha condemnat un caçador furtiu de cèrvols a un any de presó i a veure, un cop al mes, la pel·lícula ‘Bambi’ de Disney. Segons informa la cadena nord-americana CNN, Robert George, magistrat del comtat de Lawrence per matar cèrvols il·legalment i agafar-ne només els caps i les banyes, deixant que la resta dels cossos es descomposés a l’aire lliure. Mentre sigui a la presó, doncs, part de la seva sentència consistirà a veure 12 vegades la pel·lícula, de 1942 i protagonitzada per un cèrvol la mare del qual és assassinada per un caçador furtiu.

Comentaris

  Tal com raja 19 de Desembre de 2018 14:34
  Realment l'estupidesa humana no té límits. Encara estic al·lucinant amb la notícia.
  LSO 19 de Desembre de 2018 15:15
  Pues me parece muy bien, la única manera de que a este mal nacido, se le quiten las ganas de asesinar animales, es esta, una película hará mas, que la sociedad en general que su compasión por los animales es nula. Es de la única manera que tenga mala conciencia y espero que no pueda dormir el resto de su vida por sus crímenes.
  Bambi 20 de Desembre de 2018 7:33
  Em sembla genial la decisió del jutge. No sé si el delinqüent ingressarà a presó o passa com aquí que amb 2 anys de comdemna teorica ningú ingressa a presó (a no ser que siguis indepe, clar).

Nou comentari