MonPlaneta
Identificada la responsable d’uns petits incendis a l’Ametlla de Mar

!--akiadsense-->

El cos d’Agents Rurals ha denunciat com a investigada a l’autora d’un episodi de petits incendis a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) després de sorprendre-la, el passat dijous, provocant un altre incendi arran d’un operatiu especial de vigilància que va comptar amb la col·laboració de la Policia Local d’aquest municipi. Es tracta d’una dona de més de 50 anys veïna de la població.

El primer incendi es va produir el passat mes de febrer i en veure que en tenien lloc d’altres a la mateixa zona i amb les mateixes característiques els Agents Rurals van posar en marxa aquest operatiu de vigilància. La dona denunciada feia servir un encenedor per cremar herbes i matolls quan sortia a passejar el seu gos.

Es calcula que la investigada és la responsable de com a mínim 20 petits incendis. El fet que els incendis es produïssin en una zona molt transitada i a prop d’infraestructures viàries ha facilitat que aquests incendis fossin de petita dimensió. El més gran va cremar 300 metres quadrats. Tot i això, es tracta d’un delicte d’incendi intencionat amb risc per a les persones, perquè els incendis van tenir lloc a prop de cases habitades.

Les diligències ja han estat entrades al jutjat número 4 de Tortosa, el qual ja tenia obertes unes diligències prèvies.

Durant aquesta campanya d’estiu, el cos d’Agents Rurals ha participat en la identificació de dues persones més, relacionades amb els focs a Navarcles i la Torre de Claramunt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa