MonPlaneta
El Gran Recapte 2018, més ecològic i més digital
Les bosses noves del Gran Recapte 2018 que són reutilitzables

!--akiadsense-->

El Gran Recapte ja està marxa. Es fa aquest divendres i aquest dissabte arreu del territori en més de 2.700 punts de recollida a tot Catalunya i amb la col·laboració de més de 20.000 voluntaris.

En aquesta edició que ja és la desena, es repte és recollir més de 4’5 milions de quilos per superar la xifra de l’any passat. Uns aliments que recordem, només solventen les necessitats de 3 mesos de les persones amb les que treballa el Banc dels Aliments.

El Gran Recapte 2018 té dues novetats principals. La primera és que no es fan servir bosses de plàstic. Quan us acosteu a un dels punts de recollida se us oferirà una bossa retornable perquè l’ompliu en el moment de fer la vostra compra. D’altra banda els que no puguin, aquest divendres o aquest dissabte acostar-se a un dels llos habilitats, poden fer la seva aportació seguint aquest enllaç.

Es demana com cada any que els aliments que es donin siguin olis, conserves o llet, entre d’altres per tal de facilitar-ne l’emmagatzematge i la distribució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa