MonPlaneta
El govern espanyol inicia el camí per alliberar l’estat de CO2 el 2050

El govern espanyol ha aprovat aquest divendres l’avantprojecte de la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica que té com a objectiu arribar a l’any 2050 amb una descarbonització (CO2) del 100%. La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha explicat que aquest projecte va de la mà amb l’acord amb l’Agenda 2030 i amb l’acord de París contra el canvi climàtic.

Així, també ha destacat que l’objectiu del govern espanyol és “ultimar l’estratègia en les properes setmanes” per eradicar la pobresa energètica. En aquesta línia, ha explicat que si aquest projecte té èxit, l’any 2050 hi hauria un sistema elèctric 100% renovable.

Així doncs, ha definit la proposta de “sòlida i transversal”. Ha destacat que hi han participat tots els Ministeris del govern espanyol, el coneixement científic i que s’han realitzat “més de mil” variables.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LSO a febrer 23, 2019 | 06:04
    LSO febrer 23, 2019 | 06:04
    Mucho hablar del cambio climático, pero nadie se atreve a decir que la mayor industria contaminante del planeta es la industria ganadera, y me río de toda esta población que se preocupan tanto del cambio climático, pero siguen alimentándose con lo mas contaminante para el planeta, perjudicial para su salud y cruel con los animales, ¿ignorancia ó hipocresía?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa