MonPlaneta
Fred rigorós a partir de l’1 de desembre

El Servei Meteorològic de Catalunya informa d’una forta baixada de la temperatura a partir de divendres 1 de desembre, que sobretot es notarà de cara al cap de setmana. Un anticicló situat a l’oest de les Illes Britàniques juntament amb una depressió encaixada al golf de Gènova, es combinaran per arrossegar una massa d’aire molt fred, inicialment d’origen àrtic, que acabarà abraçant la major part d’Europa.

La baixada de la temperatura serà d’entre 5 i 10 ºC, i durant el cap de setmana es preveuen glaçades fortes al Pirineu, moderades a l’interior i febles i puntuals al litoral.

A més, entre dimecres i diumenge s’esperen nevades al Pirineu i Prepirineu, i no es descarta que al llarg del cap de setmana es produeixi algun ruixat de neu o neu granulada a punts del quadrant nord-est.

El vent de component nord i oest bufarà fort o molt fort a partir de dijous, sobretot al Pirineu, a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre. Aquest vent, en combinació amb la neu, podrà produir el fenomen del torb. A més, l’onatge s’alterarà notablement a la costa Brava.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ROCKER a novembre 28, 2017 | 13:14
    ROCKER novembre 28, 2017 | 13:14
    DONCS JA ERA HORA QUE FOTES FRED!!!! HO SENTO PELS PORUCS QUE SESPANTEN PER TOT...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa