MonPlaneta
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
Productes de La Fageda | La Fageda

La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a la venda el iogurt natural cremós en format granel. La Fageda va començar a fabricar iogurt natural cremós l’any passat en galledes de 3 kg per al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara ha arribat a un acord amb l’empresa catalana Granel Community perquè els consumidors puguin comprar a granel el iogurt cremós d’aquesta marca en 5 de les seves botigues, concretament a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Les botigues disposaran de neveres dispensadores que permetran comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i servir-se en envàs biodegradable.

D’altra banda, La Fageda prepara el llançament, pel primer trimestre del 2020, d’una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. Es tractarà de la família de iogurts “Cremosos”: el natural, el natural desnatat i el natural amb sucre de canya. L’envàs de cartró de 500g és especialment sostenible i es pot reciclar com a residu de paper i cartró. Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ho resumeix així: El compromís de la nostra marca ha sigut sempre fer productes bons i saludables. A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.

Les vaques de la Cooperativa La Fageda | xx

L’any passat La Fageda va produir 11.000 tones de iogurt a les seves instal·lacions de Santa Pau, essent-ne el segon fabricant a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa