MonPlaneta
Experts reflexionen a Barcelona sobre com fer la transició cap a un món més sostenible

Els propers 1, 2 i 3 de febrer l’IRTA i la Fundació La Caixa organitzen les jornades de reflexió “Dinàmiques de transició per a un món més sostenible” al Palau Macaya a Barcelona.

Amb aquestes jornades es pretén conèixer i provar les metodologies que es proposen dins de la Teoria de la transició

Transició entesa com aquell procés que es caracteritza per l’aparició de noves estructures, cultures i pràctiques i també com les societats s’hi adapten, s’organitzen i canvien.

En aquest cas les intervencions se centraran en la cadena agroalimentària i com fer-ho per aconseguir un canvi disruptiu dins d’un sistema complex com aquest.

Estació experimental de l’Ebre de I’IRTA |

!--akiadsense-->

Les jornades tenen un doble atractiu: d’una banda els experts que la conduiran, investigadors del DRIFT (Dutch Research Institute for Transitions) i per una altra, el fet que s’apleguin representants rellevants dels estaments que tenen a la seva mà la clau per a poder aconseguir que es compleixin els objectius que marcats: membres destacats de l’administració catalana, de les seves universitats i centres de recerca, així com de la seva indústria agroalimentària més important.

Per saber-ne més podeu consultar el programa o mirar aquest vídeo (en anglès) de Derk Loorback director del DRIFT i ponent que obrirà les jornades.

Les inscripcions es poden fer a través del web de la web de la Fundació La Caixa

Comparteix

Icona de pantalla completa