MonPlaneta
Enxampen el propietari d’una granja de porcs abocant purins il·legalment a Tavertet
Abocament il·legal de purins a Tavertet
Abocament il·legal de purins a Tavertet | Agents Rurals

!--akiadsense-->

Els Agents Rurals han enxampat el propietari d’una granja de porcs a Tavertet (Osona) mentre estava abocant purins il·legalment a un camp de la seva finca. Dijous passat, a primera hora de la tarda, els Agents Rurals van rebre un avís de l’Ajuntament i van anar a l’indret que els havien indicat, on van trobar indicis d’abocament de purins, i van esperar l’home, que va continuar abocant-los sense fer servir cap mesura d’aspersió. Per les característiques de la zona, els purins anaven a parar directament a la riera de Balà, cosa que pot constituir un delicte mediambiental. La granja, la més gran de Tavertet, ja tenia diverses denúncies relacionades amb negligència en la gestió de l’explotació. Els Agents Rurals han denunciat l’home a la Fiscalia de Medi Ambient.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Com gestiona la merda el PP? a desembre 17, 2018 | 17:43
    Com gestiona la merda el PP? desembre 17, 2018 | 17:43
    Només em faltaria defensar aquest individu.. però recordem que el partit més corrupte del món és va carregar el programa de gestió de purins de la Gene molt abans del 155.
  2. Icona del comentari de: Per a Com gestiona la merda el pp? a desembre 18, 2018 | 09:12
    Per a Com gestiona la merda el pp? desembre 18, 2018 | 09:12
    Has d'entendre que ells estan acostumats a refregar-se amb la merda, per això tenen les clavegueres del Estado, per ells la merda no es res, ells només volen els diners per les seves comptes a Panamà, Suïssa o Andorra, la ecología, el medi ambient i la resta per ells es merda, els xala ho escatològic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa