MonPlaneta
Una empresa catalana, pionera en impressions més ecològiques
CeGe és una empresa d'impressió
CeGe és una empresa d’impressió

!--akiadsense-->

L’empresa CeGe s’ha convertit en la primera de l’Estat espanyol i una de les pioneres a Europa en incorporar el sistema d’impressió LED-UV, el més ecològic del mercat. Entre els beneficis mediambientals més valorats hi ha l’eliminació de l’ús de mercuri, actualment considerat com un dels elements majors contaminants.

LED-UV utilitza tintes lliures de dissolvents, per la qual cosa no s’alliberen compostos orgànics volàtils, que són substàncies químiques que contenen carboni. A més a més, aconsegueix estalviar al voltant del 90% d’energia en el procés d’assecament. Tot plegat, proporcionant una qualitat d’impressió superior i aconseguint agilitzar els temps de lliurament. Aquest nou sistema d’impressió està homologat per la International LED-UV Association, que reconeix el compromís dels seus usuaris amb la qualitat i el medi ambient a través de la innovació tecnològica.

“La decidida inversió en el sistema LED-UV ens allunya dels mètodes convencionals més bruts i tòxics, i ens situa a l’avantguarda en la impressió ecològica. Ens sentim molt satisfets d’oferir a les empreses compromeses amb el medi ambient una impressió que redueix la petjada ecològica en els seus productes de màrqueting i comunicació”, afirma Pere Tura, CEO de CeGe.

Compromís ambiental

Nascuda el 1974 com a impremta, i sense oblidar la seva funció original, CeGe ha viscut una transformació digital i tecnològica que li ha permès expandir l’oferta de serveis cap a àrees com l’edició de publicacions i continguts, el disseny gràfic, els projectes de logística i fulfillment de materials de comunicació o el desenvolupament d’aplicacions i serveis que faciliten la feina dels departaments de màrqueting.

CeGe s’esforça per causar el menor impacte ambiental mitjançant la incorporació d’equips i la implantació de processos menys contaminants. Més enllà del compliment de la normativa, està certificada pels principals estàndards mediambientals que afecten el sector, com ara FSC o PEFC, els quals asseguren l’origen sostenible del paper.

“Disposar d’un equip professional de més de 80 persones, el qual abraça totes les fases de la producció d’un projecte, sense la necessitat d’acudir a intermediaris, ens facilita un control total tant sobre la qualitat del producte com sobre l’impacte ambiental”, afegeix Pere Tura.

Comparteix

Icona de pantalla completa