MonPlaneta
Els Bombers superen els 1.000 rescats al medi natural aquest 2021
  • CA

Els Bombers de la Generalitat han fet un total de 1.062 rescats al medi natural aquest 2021 i han superat la xifra del 2020, l’any que fins ara n’havia acumulat més.

Així ho ha informat el cos en un comunicat, on també informa que aquest cap de setmana -entre el matí de dissabte 7 d’agost i les 20.30 hores de diumenge 8 d’agost- han treballat en 26 serveis, que han inclòs salvaments de muntanya, recerques de persones perdudes, salvaments marítims i un de fluvial.

Han actuat a Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà), Sant Pere de Torelló (Osona), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), La Febró (Baix Camp), La Vall d’en Bas (Garrotxa), Gombrèn (Ripollès), Queralbs (Ripollès) i Tavertet (Osona), que se sumen a un rescat de divendres al Pedraforca, a Gósol (Berguedà). En destaquen els rescats aquàtics de Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols i el d’una dona que havia relliscat a la Serra de Montgrony, a Gombrèn, i s’havia fet mal a la cama que ha requerit d’activar un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa