Els Bombers superen els 1.000 rescats al medi natural aquest 2021

Aquest cap de setmana, el cos han treballat en 26 serveis

Els Bombers de la Generalitat han fet un total de 1.062 rescats al medi natural aquest 2021 i han superat la xifra del 2020, l’any que fins ara n’havia acumulat més.

Així ho ha informat el cos en un comunicat, on també informa que aquest cap de setmana -entre el matí de dissabte 7 d’agost i les 20.30 hores de diumenge 8 d’agost- han treballat en 26 serveis, que han inclòs salvaments de muntanya, recerques de persones perdudes, salvaments marítims i un de fluvial.

Han actuat a Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà), Sant Pere de Torelló (Osona), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), La Febró (Baix Camp), La Vall d’en Bas (Garrotxa), Gombrèn (Ripollès), Queralbs (Ripollès) i Tavertet (Osona), que se sumen a un rescat de divendres al Pedraforca, a Gósol (Berguedà). En destaquen els rescats aquàtics de Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols i el d’una dona que havia relliscat a la Serra de Montgrony, a Gombrèn, i s’havia fet mal a la cama que ha requerit d’activar un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), entre d’altres.

Nou comentari