El sector forestal, en contra de la proposició de Llei de l’Agència del Patrimoni Natural

Les principals entitats del sector agrari i forestal de Catalunya denuncien "dèficit de participació" en la redacció de la proposició de Llei i que "es menysté els principals actors de la conservació del territori"

Les principals entitats que agrupen el sector agrari i forestal de Catalunya -Consorci Forestal de Catalunya, BOSCAT, Unió de Pagesos i JARC- han reclamat que s’aturi la creació de l’Agència Catalana del Patrimoni Natural, prevista dins el marc d’ESNATURA. El sector, demana aturar-ne la creació fins aconseguir una nova versió de l’estratègia i un acord entre els propietaris i el Govern de la Generalitat. A més, totes quatre organitzacions demanen la revisió de l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya (ÉSNATURA). Segons han explicat en un comunicat, el projecte afecta directament espais agraris i forestals que són de titularitat privada i el document presentat l’abril de 2017 s’ha gestat amb presses i sense la participació real i efectiva de la gent del territori.

Comentaris

    RULL, un sovietic que odia la societat civil i Catalunya 6 de Juny de 2017 16:29
    El Rull es un stalinista i es pensa que el sector privat es el cancer de la societat La llei d'urbanisme que prepara es copia de la de Corea del Nord. Rull i si emigres a Corea del Nord, tu i els teus comunistes amb el Mao Agustí Serra i els seus comunistes del Nadal? Urbanisme socialista no gracies, i el Puigdemont ha de parar la REVOLUCIO CUBANA que el SRL NADAL I ELS SEUS NENS AGUSTI SERRA, ja tenen firmada

Nou comentari