!--akiadsense-->

El Govern ha acordat impulsar l’autoconsum d’energia elèctrica a Catalunya amb la creació d’una Taula que reunirà administracions públiques i ens privats: la Taula d’impuls a l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya, un ens que agruparà els diferents actors implicats en l’autoconsum d’energia elèctrica per tal de facilitar i promoure aquest tipus de pràctica. Segons ha explicat en roda de premsa la portaveu del Govern, Neus Munté, la Taula tindrà com a funcions “identificar les barreres administratives, econòmiques i legals que dificulten la generalització de l’autoconsum a Catalunya, proposar mesures per superar-les, impulsar projectes i activitats per promoure’n el desenvolupament, i fomentar l’ús eficient i eficaç dels recursos públics en l’autoconsum”.

Comentaris

  Bernat V. Febrer 08, 2017 | 15:18
  A veure si ho descallem d'una vegada, que fa anys que a Andalusia hi ha pobles on totes les cases tenen la seva placa solar, subvencionada per la Junta de Andalucía!
  Gran notícia Febrer 09, 2017 | 00:20
  Notícia MOLT important. Una mostra que el Govern de Catalunya vol fer les coses bé i que s´allunya de les actuacions del govern espanyol que ha perseguit sempre l´autoconsum energètic. Això dóna esperança: FAREM UN BON PAÍS! No en tingueu dubte!
  Joan Febrer 20, 2017 | 13:15
  El problema que hi ha a l'Estat amb l'autoconsum elèctric és justament aquest: la contribució a la reducció del preu de l’energia en el mercat elèctric.

Nou comentari