MonPlaneta
Efectes del canvi climàtic a Catalunya i conseqüències per a l’agricultura

En el marc de la 73a Fira de Sant Isidre, Fira del Pa i dels Cereals, el proper 2 de juny tindrà lloc la jornada tècnica “Efectes del canvi climàtic a Catalunya i conseqüències per a l’agricultura”. Serà a Cervera (Segarra) i està organitzada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat i la Paeria de Cervera, amb la col·laboració de l’IRTA, Meteo.cat i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible.

El certamen de la Fira de Sant Isidre acull la fira del Pa i dels Cereals de Cervera, que vol donar especificitat al sector agroalimentari, tant important a la Segarra. Un context que servirà per a presentar algunes de les conclusions del Tercer Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya (TICCC), en el què han participat més de 180 científics i tècnics del nostre país.

Aquest informe té el gran valor d’haver territorialitzat i concretat les conseqüències del canvi climàtic en l’àmbit català i dedica un apartat a l’afectació a l’agricultura i els sistemes alimentaris.

La jornada farà una aproximació a com evoluciona el clima, les projeccions de futur i les perspectives pels conreus, que de segur aportaran al públic en general i en particular al sector agrari, nous coneixements per saber com hem d’adaptar les nostres pràctiques agràries

Lloc de realització: Sala Francesc Buireu, a la Plaça Joan Salat de Cervera.

Enllaç al programa de la jornada.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis Territorials del DARP a Lleida:

Contacte: Marta Ibars

Telèfon: 973 246 650

Adreça electrònica: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa