MonPlaneta
Els ecologistes avisen a Europa que la reducció d’emissions anunciada és insuficient
La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen ha fet el discurs sobre l'estat de la UE a l'eurocambra
La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen ha fet el discurs sobre l’estat de la UE a l’eurocambra | ACN

!--akiadsense-->

Entitats ecologistes avisen a la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, que qualsevol reducció de les emissions per al 2030 que estigui per sota del 65% serà “insuficient”. Després que Von der Leyen hagi anunciat en el discurs sobre l’estat de la Unió Europea la voluntat d’elevar del 40% actual al 55% la reducció d’emissions per al 2030 respecte al 1990, l’Oficina Europea de Medi Ambient (EEB, per les seves sigles en anglès) recorda que “l’evidència científica” situa la reducció “necessària” en el 65%. Malgrat apuntar que l’anunci d’augmentar al 55% és una “millora considerable”, l’EEB insta l’alemanya a transformar la “retòrica” verda en “accions valentes”.

Al seu torn, l’organització Ecos coincideix que l’augment de l’objectiu és “un pas en la bona direcció”, però “insuficient”. “La Comissió Europea ha de mostrar lideratge global amb el 65% i ser un exemple d’acció decidida per abordar l’emergència climàtica”, apunten des d’Ecos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa