El desmantellament del projecte Castor continua fora dels plans del govern espanyol

Tot i que encara no ha encarregat cap estudi sobre la qüestió, el Ministeri per a la Transició Ecològica diu que està valorant quines són les mesures adients per garantir la seguretat

El govern espanyol encara no ha encarregat cap dels estudis necessaris per poder començar el procés de desmantellament del projecte Castor. Així ho va fer saber l’executiu al senador d’ERC, Miquel Aubà, en la resposta que va donar a les preguntes que havia tramès per escrit. Segons van explicar, a dia d’avui ni els organismes competents ni les empreses que haurien d’encarregar-se de la redacció d’aquests informes no han estat definides i tampoc no s’ha obert cap procediment d’avaluació ambiental, imprescinsible per al desmantellament de la plataforma. La informació aportada pel govern espanyol es contradiu directament amb algunes afirmacions públiques de la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, que va afirmar que ja es disposava d’estudis tant del MIT com d’Enagás, responsable de la gestió de les instal·lacions, actualment en estat d’hibernació.

El passat mes de febrer, de fet, va ser el mateix PSOE qui va aprovar una proposició de llei que instava a fer l’encàrrec d’aquests estudis com a pas previ al desmantellament del projecte Castor.

Comentaris

    castor 13 de Desembre de 2018 17:53
    Ni ho faran, no veieu que son uns mentiders en tot!!!

Nou comentari