Pingüins d'Adèlia a les illes Danger
Pingüins d’Adèlia a les illes Danger | Michael Polito, Louisiana State University

!--akiadsense-->

El pingüí d’Adèlia, el més comú de l’Antàrtida, ha vist com la seva població disminuïa inexorablement durant les darreres dècades sense arribar, però, a preocupar els científics. Ara, però, s’ha anunciat la descoberta d’una “supercolònia” d’aquests ocells a les illes Danger, a la península Antàrtica, amb més d’un milió i mig d’exemplars. Aquesta troballa, publicada a ‘Scientific Reports’, podria donar molta informació sobre els pingüins d’Adèlia ja que, segons sembla, la població d’aquesta colònia no ha patit els mateixos retrocessos que la resta.

Comparteix

Icona de pantalla completa