MonPlaneta
Denuncien dos menors per provocar un incendi forestal a Vilanova del Camí
  • CA
Pont de Can Titó a Vilanova del Camí | Wikipedia

Mossos i Agents Rurals han denunciat dos menors per provocar un incendi forestal a Vilanova del Camí. Segons explica el cos policia, entre el 13 de setembre i l’1 d’octubre es van produir cinc focs a la zona de Can Titó, amb el mateix modus operandi. La superfície total afectada va ser de 2.755 metres quadrats.

Les investigacions dels Agents Rurals van determinar que els cinc incendis eren intencionats i que tots ells s’havien iniciat de la mateixa manera. El passat 1 d’octubre, els Agents Rurals estaven fent tasques de prevenció d’incendis per la zona de Can Titó quan van identificar dos menors que podien estar relacionats amb els fets. Després de diverses gestions dels dos cossos, se’ls va poder relacionar els fets.

Els menors van ser denunciats el passat dia 24 d’octubre com a presumptes autors d’un delicte d’incendi forestal. Hauran de comparèixer davant de Fiscalia de Menors quan siguin requerits.

Segons la policia, gràcies a la ràpida intervenció dels efectius d’extinció i les condicions meteorològiques el foc no va evolucionar favorablement. Si els incendis s’haguessin desenvolupat l’afectació hauria pogut ser superior i afectar persones i béns, per la proximitat a algunes cases.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa