MonPlaneta
Damm calcularà la petjada hídrica de totes les seves fàbriques aquest 2018
Plaques fotovoltàiques a la fàbrica d’Estrella DAMM del Prat | M.R.F.

L’estratègia de Damm per minimitzar l’impacte de la seva activitat en el medi ambient ha portat a la companyia al desenvolupament de noves mesures que tenen la col·laboració de clients, proveïdors i treballadors.

Una de les més importants i pioneres en el sector és la voluntat de reduir el consum d’aigua. És per això que calcularà la petjada hídrica a totes les seves fàbriques durant l’any 2018. Aquest indicador pel sector cerveser es defineix com el volum d’aigua consumida tant de forma directa en el propi procés, com de forma indirecta al llarg de la seva cadena de subministrament, fins i tot comptant les matèries primeres i els envasos. Així, amb les primeres mesures d’aprofitament de recursos, s’ha reduït el consum d’aigua en un 36% de manera global.

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la companyia recorda el seu compromís amb l’entorn amb proveïdors de proximitat i apostant per l’economia circular. Així, la companyia treballa en la conversió de residus en materials o recursos, augmentant la vida dels productes i reduint la generació de residus de forma significativa. I això s’ha aconseguit amb l’ús de la tecnologia, de la implicació i la conscienciació i la participació activa de tota l’organització.

Per això s’ha creat un nou departament dedicat a l’Optimització energètica i el Medi Ambient que impulsarà noves polítiques estratègiques i vetllarà pel bon funcionament de les mesures que ja s’han aplicat, com la inversió en fonts d’energia renovables.

El 100% de l’electricitat que es consumeix a les fàbriques Damm prové de fonts d’energia renovable certificada com a verda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa