MonPlaneta
Consum elèctric i transport públic baixen entre un 10% i un 50% per la vaga general

El consum d’energia elèctric ha registrat una reducció del 10’11% en comparació amb aquest dijous, tal com informava Red Eléctrica, el que mostra una incidència important de la vaga general d’aquest divendres.

Així ho ha explicat fa pocs minuts el consellers de Treball, Chakir El Homrani que ha afegit que aquesta xifra, pel que fa al consum d’electricitat, està a l’entorn de la que es va registrar el 2010 amb motiu de la vaga general contra la reforma laboral i la del 3 d’octubre del 2017.

D’altra banda, on també s’està notant la incidència d’aquesta protesta és en el transport públic. Més enllà del seguiment en cada un dels tipus de transport, el metro, havia rebut a les 9h del matí un 50% menys de viatgers que aquest dijous, per l’estil als Ferrocarrils de la Generalitat, i una mica més que al TRAM, que ha reduit el nombre de passatgers un 40%. Renfe, amb un seguiment de la vaga del 0’94% no ha facilitat dels dades del nombre de persones que aquest divendres han fet ús dels seus trens.

Pel que fa al seguiment de treballadors en els transport públic a Catalunya, el metro encapçala el rànking amb un 36%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa