Cap de setmana de denúncies per caça il·legal a Lleida i Tarragona

El cos dels Agents Rurals han denunciat 3 persones per caça il·legal i per ús d'armes sense llicència

Agents Rurals denuncien un caçador sense llicència

El cos dels Agents Rurals han tingut feina aquest cap de setmana per pràctiques il·legals de caça. Aquest dissabte han denunciat una persona per caçar sense llicència d’armes, sense llicència de caça, i sense permís de l’àrea privada de caça ni l’assegurança obligatòria de responsabilitat civil a Ivars de Noguera.

També s’ha denunciat una segona persona perquè li havia deixat l’arma. Cedir l’arma de caça a persones sense llicència és una infracció del propietari de l’escopeta. L’ús d’armes sense la llicència obligatòria és constitutiu de delicte.

Caça il·legal al Perelló

Una hores abans, a El Perelló, també s’havia denunciat una persona per utilitzar una xarxa abatible per a la caça de petites aus, ajudant-se a més d’un abeurador (a la foto). Aquesta persona, a més, no disposava de llicència ni del permís de l’àrea privada de caça.

La xarxa abatible és un art prohibit de caça perquè no assegura que les espècies protegides no en surtin perjudicades.

Comentaris

    LSO 21 de Gener de 2018 14:39
    Que puede haber en las entrañas de alguien que su placer es matar a un ser vivo que lucha por su vida como nosotros, por suerte no conozco a ningún sujeto de estos, y si conociera alguno estaría claro que no mantendría ninguna relación, no quiero, ni la mas mínima contaminación hacía mi persona de estos individuos/as.

Nou comentari