MonPlaneta
Es busquen start-up que millorin l’alimentació dels ciutadans
Amanida

!--akiadsense-->

L’objectiu del Síty és impulsar l’esperit emprenedor ajudant a diferents empreses perquè puguin desenvolupar els seus projectes, col·laborant així a millorar la qualitat de vida de tothom.

En aquesta segona edició, la del 2017, Aigües de Barcelona ha triat l’alimentació perquè l’aigua és l’aliment més bàsic i elemental. Però també perquè s’ha constatat que la manca de bons hàbits alimentaris és, en algunes ocasions, la culpables de deficiències importants en la salut de moltes persones.

Fernando Rayón, responsable del Programa per Aigües de Barcelona, explicava en declaracions a MónPlaneta que “les persones que treballem al sector de l’aigua tenim una preocupació i una vocació de servei especials per la qualitat de vida de les persones. Perquè l’aigua és un bé bàsic, de primera necessitat i insubstituïble”.

És per això que es convoca aquest programa d’incubació que ofereix finançament directe i un pla de formació i mentoring a fins a cinc start-up, que es triaran en un procés de selecció assessorat per experts dels àmbits social urbà, de l’alimentació, i de l’emprenedoria.

Rayon detallava que “se seleccionaran equips entusiastes amb talent, creativitat i capacitat de treball, i projectes que puguin aportar solucions valuoses al major nombre possible de persones i amb garantia de sostenibilitat social, econòmica i ambiental. I tot això dins d’una cultura de comportament ètic”.

Les inciatives guanyadores entraran en un programa d’incubació de 10 setmanes de durada amb l’assesorament d’experts de diferents àrees especialitzades de la Generalitat de Catalunya (Agencia de Salut Pública de Catalunya, Catalunya Emprèn, Smart Catalonia, i Agència de Residus de Catalunya), de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (Departament de Desenvolupament Social i Econòmic), de l’Ajuntament de Barcelona (Àrea de Drets Socials i Barcelona Activa) i del sector de coneixement (Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona i Eurecat).

A més a més rebran en efectiu fins a 12.000 euros en funció de les característiques de l’start up més 14.000 euros en formació.

Trobareu la informació detallada de la convocatòria al web del Síty2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa