MonPlaneta
Agents Rurals fan la major intervenció de pesca il·legal al Segrià
Pesca furtiva

!--akiadsense-->

El Cos d’Agents Rurals ha interceptat dos pescadors furtius de nacionalitat romanesa dins el refugi de fauna salvatge d’Utxesa (Segrià). Havien pescat més de 400 peixos entre carpes i silurs, i col·locat més d’un quilòmetre de xarxa.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, quan Agents Rurals van detectar dues furgonetes amagades a prop del refugi de pesca situat al paratge de la Figuereta, a la Reserva Natural de Fauna Salvatge d’Utxesa (Sarroca de Lleida). Per aquest motiu, es va organitzar un servei de vigilància amb el suport del Cos de Mossos d’Esquadra.

Fruit d’aquest servei, es van localitzar dos individus amb una barca de rems, els quals es van donar a la fuga per dins el canyissar, tot i que van ser interceptats posteriorment quan es disposaven a abandonar l’indret amb les furgonetes. Durant la localització dels furtius també es va observar que hi havia diverses xarxes dins l’embassament.

Pesca furtiva

!--akiadsense-->

Dins les furgonetes es van trobar 120 carpes, 2 lucis, un silur de 80 quilos i uns quants carpins. En total, 140 peixos amb un pes total de 560 quilos. Pel que fa a les xarxes, 10 en total de 120 metres de llargada cada una, s’hi van localitzar 224 carpes, 45 carpins, 2 lucis i 10 silurs; és a dir, 281 peixos amb un pes total de 1.440 quilos. Amb aquesta operació s’han comissat 421 exemplars de peixos, amb un pes total de 2.000 quilos.

Des del Cos d’Agents Rurals se sospita que els dos individus interceptats, que han estat denunciats per pesca il·legal, formen part de bandes organitzades que es dediquen a pescar furtivament grans quantitats de peixos que es destinen al consum a països de l’Est i del centre d’Europa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert V.V a febrer 04, 2018 | 13:03
    Albert V.V febrer 04, 2018 | 13:03
    Gràcies per la gran feina que feu per a conservar la nostra Natura!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa