Agbar invertirà 50 milions d’euros en agricultura per fer front al canvi climàtic

La companyia vol potenciar la seva divisió d'agricultura, per donar a aquesta activitat un impuls davant la ciutat i la indústria com a sector econòmic

El president executiu d'Aigües de Barcelona, Àngel Simon

El president executiu d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon | Joan Antoni Guerrero

El president d’Agbar, Àngel Simon, ha anunciat que la companyia té previst invertir 50 milions d’euros en els propers dos anys per potenciar la seva divisió d’aogricutlura, amb l’oferta d’un servei d’assessoria per a agricultors.

Després d’una conferència a Esade, Simón ha apostat per promoure aquesta línia de negocia amb la intenció d’impulsar una “cartera empresarial equilibrada” per Agbar entre els tres elements que la configuren: la indústria, la ciutat i l’agricultura, que a dia d’avui tenen un pes del 7’%, el 20%, i el 10% respectivament.

Augmentar la proporció que representa l’agricultura en aquest triplet és l’objectiu que es marca per als propers 10 anys en els que espera hager-se convertit en proveïdor d’aquesta activitat econòmica i no només treballar a través de concessions com s’ha fet fins ara.

Amb aquesta aposta Agbar vol anticipar-se a les conseqüències que pot comportar el canvi climàtic, com inundacions i sequeres extremes.

El directiu ha defensat que la companyia ha de garantir el seu desenvolupament sostenible amb la cooperació entre el sector privat i el públic com element bàsic i també ha d’establir una relació directa amb els ciutadans.

Comentaris

    Aigues del opus.dei a la preso ja 13 de Febrer de 2018 17:20
    Valdria mes quenorobessin tant aquesta mafia . Gerent a la preso lladre del opus.dei. Colau per que protegeixes aquests gangster amb sotana,?

Nou comentari