!--akiadsense-->

Agbar ha fet un gran desplegament per celebrar el seu 150è aniversari. En un acte celebrat al Museu de les Aigües a Cornellà i conduit per la periodista Helena García Melero, s’ha repassat la història de la companyia i s’han mostrat molt dels projectes que estan en marxa en aquests moment.

La sostenibilitat mediambiental través de la innovació és un dels pilars sobre els que treballa ara mateix Agbar amb la voluntat de “pensar en les generacions futures a qui hem de deixar ciutats respectuoses amb el medi ambient” ha assegurat el president d’Agbar, Àngel Simón.

Els altres dos eixos fonamentals de la companyia són el compromís social i l’ocupació. Un compromís amb “les persones” deia Simón que es tradueix en projectes comn el Fons de Solidaritat per garantir el subministrament a les famílies amb més necessitats o el projecte A-Porta que forma ciutadans perquè visitin a d’altres ciutadans per mostrar maneres de fer un ús més responsable de l’aigua.

D’altra banda, el president d’Agbar, en presència del president Puigdemont, de la consellera d’agricultura, Meritxell Serret, el conseller de territori, Josep Rull i dels alcaldes de Cornellà i l’Hospitalet entre d’altres autoritats, ha assegurat que l’empresa amb els seus 150 anys ha estat implicada amb el desenvolupament de la ciutat i compromesa amb la història del país i ha recordat que només l’any 2015 la contibució al PIB va ser de 904 milions d’euros el que suposa un 0’4 del producte interior brut català.

L’acte ha comptat amb l’actuació musical de Miguel Poveda.

En aquesta galeria d’imatges trobareu les fotos d’alguns dels moments destacats de la celebració.

Nou comentari

Comparteix